Vila individuale banimi 2 kate me nencati” prane kompleksit Blur-Farke-Tirane.

Shoqeria jone eshte Pajisur me Leje Sheshi  me Nr.9 , date 17.11.2008 nga K.RR.T Komuna Farke dhe Leje Ndertimi Nr.2 , date 23/03/2009.  Te ndertuara prane qendres komerciale TEG dhe unazes se madhe te Tiranes keto 24 vila jane unikale per nga vendndodhja dhe cilesia e ndertimit te tyre.

  • Siperfaqia e ndertimit 6,000m2.
  • Kohezgjatja e ndertimit : Nentor 2008 – Tetor  2011
  • Vlera e investimit: 5,000,000 €