Kompleksi Rezidencial “Colombo II”

Perbehet  prej 7 Pallatesh 5 katesh me papafingo e Bodrum  te cilat ndodhen prane Kopeshtit Zoologjik & Liqenit artificial Tirane ka Siperfaqie Totale Ndertimi prej 37,000 m2 me te gjithe aksesoret e nevojshem per nje Rezidence Bashkekohore si Dyqane e Ambjente sherbimi,kopeshte per femije,apartamente komode,Vende parkimi nentokesore e siperfaqsore, me rreth 6000m2 Lulishte e siperfaqie te gjelberuar,Kend Lodrash per femije,Rruge e trotuare,ndricime rrugore dhe te lulishteve te ndertuara Brenda kompleksit nga Kompania jone. Harmonizimi I ndertimeve me te gjithe aksesoret bashkekohore me Siperfaqet e gjelberta e shlodhese si dhe me pozicionin e vendodhjes se kesaj residence e bejne ate nje Rezidence unikale ne Tirane.

  • Siperfaqie Totale Ndertimi prej 37,000 m2
  • Kohezgjatja e ndertimit: Korrik 2005 – Korrik 2009
  • Vlera e investimit: 20,000,000 €