Kompleks Banimi e Dyqane ne Rrugen “Irfan Tomini” Tirane

Jane 2 Godina 8 kateshe me 7,000 m2 siperfaqe ambjentesh banimi, 1,500 m2 bodrum dhe  1,500 m2 ambjente komerciale qe ne total kapin nje Siperfaqie ndertimi prej 10,000 m2.

Objekti eshte ndertuar ne nje nga zonat relativisht te reja te Tiranes dhe aktualisht eshte kthyer ne nje nyje te rendesishme sherbimesh me sasine e cilesine e larte te  Dyqaneve si dhe nje Godine e preferueshme per Banim.  

  • Siperfaqie ndertimi prej 10,000 m2
  • Kohezgjatja e ndertimit: Nentor 1996 – Mars 1999                       
  • Vlera e investimit: 4,000,000 €