2 Pallate ne Rr.Qemal Stafa (ish parku komunal)

Shoqeria jone eshte pajisur me Leje Ndertimi  me Nr.26/1 dt.06.02.2007 ;me vendim Nr 273 dt.24.11.06 nga K.RR.T. Tirane per ndertimin e dy Objekteve 6,8 e 9 kate me dy kate Podrum.

Siperfaqia e ndertimit eshte 13,500m2 , nga te cilat 3.200 m2 Podrum,  1.500 m2 Siperfaqie Comerciale dhe 8.800m2 Apartamente.

Ndermjet dy pallateve ka nje siperfaqie e gjelberuar e shlodhese prej 1000m2 me peme te larta dekorative si dhe stola dhe nje kend lodrash per femije.

  • Siperfaqia e ndertimit eshte 13,500m2
  • Kohezgjatja e ndertimit : Janar 2007 – Shtator  2010 .