Projektet Tona

Sheshi ndertimit miratuar me nr.11 date 13.12.2010, leje ndertimi nr 205 date 28.01.2011. 

Siperfaqe ndertimi 2500 m2

8 vila rezidenciale lluksoze ne nje zone te qete periferike ne Komunen Farke.  

Vilat jane ndertuar me cilesine me te larte te punimit dhe te materialeve ne...

Shoqeria jone eshte Pajisur me Leje Sheshi  me Nr.9 , date 17.11.2008 nga K.RR.T Komuna Farke dhe Leje Ndertimi Nr.2 , date 23/03/2009.  Te ndertuara prane qendres...

Shoqeria jone eshte pajisur me Leje Ndertimi  me Nr.26/1 dt.06.02.2007 ;me vendim Nr 273 dt.24.11.06 nga K.RR.T. Tirane per ndertimin e dy Objekteve 6,8 e 9 kate me...

Perbehet  prej 7 Pallatesh 5 katesh me papafingo e Bodrum  te cilat ndodhen prane Kopeshtit Zoologjik & Liqenit artificial Tirane ka Siperfaqie Totale Ndertimi...

Siperfaqie Totale ndertimi prej 4,000 m2, nga te cilat 600m2  siperfaqe komerciale,  600 m2 bodrum dhe 2,800 m2 Apartamente Banimi.

  • Siperfaqie totale...

Siperfaqie totale ndertimi prej 11,000m2 nga te cilat 1,200m2 siperfaqe komerciale e 8,600 m2 apartamente banimi dhe 1,200 m2 garazhe.

  • Siperfaqie totale...

Godina eshte e pozicionuar fare afer qendres historike te qytetit dhe paraqet nje shkrirje te stilit klasik me ate modern te ndertimit.

Ka 650 m2 siperfaqe...

Godina eshte nje kompleks i bukur e harmonik dhe per nga parametrat e larte estetik sherben sot si pike identifikimi per zonen.

Ka 600 m2 ambjente komerciale,...

Godina ka 400 m2 bodrum, 400m2 siperfaqe komerciale dhe 2,200 m2 siperfaqe apartamentesh per nje siperfaqe totale te ndertimit 3,000 m2.

Godina eshte ndertuar...

Jane 2 Godina 8 kateshe me 7,000 m2 siperfaqe ambjentesh banimi, 1,500 m2 bodrum dhe  1,500 m2 ambjente komerciale qe ne total kapin nje Siperfaqie ndertimi prej 10,...