Welcome to Colombo 2

No front page content has been created yet.

MOTOJA E PUNES SONE ESHTE

Te arrijme te ndertojme dhe projektojme me te miren e mundeshme, duke plotesuar keshtu kerkesat gjithnje e me te larta te klienteve tane si dhe te permirsojme e mbrojme mjedisin urban.

MISIONI YNE

COLOMBO II” sh.p.k TIRANE , u krijua me 08.06.1996 me Vendim Nr.15291 te Gjykates se Rrethit Tirane me administrator z.Teodor Cuci e Faik Kohila e me Drejtues ligjor ing.Teodor Cuci. “COLOMBO II” sh.p.k  ka hyre ne fushen e ndertimeve dhe projektimeve te objekteve Shoqerore, Social Kulturore e te banimit si nje nga shoqerite me cilesore e profesionale. 

Lexo me shume

Projekte te Realizuara

Sheshi ndertimit miratuar me nr.11 date 13.12.2010, leje ndertimi nr 205 date 28.01.2011. 

Siperfaqe ndertimi 2500 m2

8 vila rezidenciale lluksoze ne nje zone te qete periferike ne Komunen Farke.  

Vilat jane ndertuar me cilesine me te larte te...

Shoqeria jone eshte Pajisur me Leje Sheshi  me Nr.9 , date 17.11.2008 nga K.RR.T Komuna Farke dhe Leje Ndertimi Nr.2 , date 23/03/2009...